2022 - Vijf jaar werkplaats - 50 mannen event!

Volgend jaar - rond juni 2022 - bestaat de Werkplaats voor Mannen vijf jaar. Begin juni 2017 ontmoeten we de eerste groep mannen in de Snorfabriek te Utrecht. Van daaruit is de eesrte groep gestart. Straks zijn we vijf jaar verder en kunnen met trots melden dat meer dan 50 mannen ons hebben weten te vinden. Sommigen daarvan doen nog steeds mee - in een van de Doorgaande Groepen (DG). 


Hadden dit er meer kunnen zijn - moeten dit er meer zijn? Mannen zijn natuurlijk altijd welkom bij ons - maar we pushen niet en plaatsten ook geen advertenties. Mond-op-mond reclame werkt het beste. Of een man die je kent eens meenemen als introducee. Speciaal voor ons vijfjarig bestaan willen we in juni 2022 een ''Special'' organiseren waarin we graag 50 mannen tegelijkertijd ontvangen op de Vredehof. Dan allemaal gevaccineerd - of anderszins corona proof, laten we hopen. Om met elkaar te ervaren wat het betekent om je ''man-zijn'' met andere kerels te onderzoeken en te vieren. Als lid van de Werkplaats, oud lid of als ge├»nteresseerde man. Verwacht vuurtjes, verwacht workshops en veel ontmoeting. 


Natuurlijk gaan we daar komend jaar meer over vertellen. Maar we plaatsten ons idee nu vast op onze site - om de hoop levend te houden rondom mannenwerk En het vertrouwen uit te spreken naar elkaar en naar jullie dat we elkaar volgend jaar weer van harte weer live kunnen zien, ontmoeten en stevig huggen. 


Take care mannen.