Individuele coaching voor mannen

Mannen zijn anders dan vrouwen. Ja, ze zien er anders uit - dat is vaak wel duidelijk. Minder zichtbaar is dat ze ook anders met hun thema's om gaan. Met de vragen die ze hebben, met hun plek en ontwikkeling. Vrouwen zijn bijvoorbeeld vaak heel actief in het zelf-onderzoek. Ze zoeken naar de plekken waar ze andere vrouwen kunnen ontmoeten en gaan ''de diepte in''. We praten uit ervaring, want de verschillende opleidingen die wij hebben gedaan (bijvoorbeeld bij ITIP en Phoenix) hebben meestal 2/3 vrouwen en 1/3 mannen. Mannen zijn juist eerder geneigd het ''zelf op te lossen''. In eenzaamheid, of door harder te gaan werken of meer te gaan sporten. Om over drank en de kroeg en ''andere vrouwen'' nog maar niet te spreken. En ook daar praten we uit ervaring. 

Dat moet en kan anders! Alleen -  is geen duurzame weg, je wordt niet beter van hard werken en sporten en zo ''je kop in het zand steken''. Mannen hebben ook steun nodig, een veilige plek en bedding voor zelf onderzoek. Een plek waar je je niet hoeft groot te houden, niet hoeft te schamen en je onder ''andere mannen'' bent. Ook om lol te maken en te ouwehoeren - zoals mannen kunnen. Niet om er daarmee weg te komen - daar roepen we je wel voor terug. Wij hopen dat de Werkplaats een eerste stap kan zijn op weg naar volwassen mannelijkheid. 

Daarna wil je misschien meer. Denk dan eens aan mannen coaching. Vanuit de werkplaats kan je bij Eddy en Jos terecht voor coaching. Met hen kun je contact opnemen voor een vrijblijvende intake om kennis te maken en een begin te maken met je onderzoek op dit punt. Blijf niet zitten met je twijfels, je somberheid, je leegte en reik uit naar een andere man. 

Eén van de coachingsseries die Eddy heeft ontwikkeld is: Vrij maken van je mannelijk potentieel. In vijf gesprekken van 2 uur ga je actief langs vier bekende mannelijke archetypen: De Koning - De Magier - De Krijger  - De Minaar.

Om samen te kijken welke van vier archetypen sterk zijn ontwikkeld bij je en welke aandacht kunnen gebruiken. Om je misschien meer ''op de grond'' te zetten of juist wat lichter te laten reizen. Steeds: Liefdevol en stevig - met hoofd en hart en handen. En vanuit eigen ervaringen. 

Maar (bijna) alles kan met Eddy - wandelen langs het strand, zeilen op zijn bootje (Waarschip 570) in Loosdrecht of fikkie stoken. Ondertussen hebben we het erover. 

Jos biedt coaching gericht op het versterken van je mannelijke essentie. Vanuit je eigen situatie en vraag verken jij de vorm die jij nu geeft aan je man zijn. In je werk, in je relatie, in je gezin en in je vriendschappen. Vanuit je verlangen werk je aan het versterken van je man zijn. De coaching van Jos is ervaringsgericht en systemisch.