Eddy Lassche

Coach

Ik ben Eddy Lassche, geboren in 1967 te Emmeloord (Noordoostpolder). Ik ben de trotse vader van een samengesteld gezin met Katinka mijn vrouw en onze vier kids. We wonen in Groenekan op een mooie verbouwde boerderij ''de Vredehof''. 

Met een achtergrond als leidinggevende bij de politie, werk ik nu al weer ruim zes jaar als zelfstandig coach en adviseur. Mijn liefde voor het werken met mannen is begonnen toen ik de relatie met mijn eigen vader ging onderzoeken. Lang dacht ik: Ach ik kan het wel alleen! Zo deed ik het ook in mijn werk en mijn gezin immers ook. Sterk zijn! Tot ik mijn eenzaamheid en leegte écht ging voelen. Mijn harde werken om ''aardig gevonden te worden'' en mijn grote moeite met overgave. Bij Phoenix Opleidingen in Utrecht ben ik de diepte in gegaan. In dat traject ontdekte ik de mannengroepen: een plek van broederschap en veiligheid. Zoals mannen dat kunnen - stevig en toch zacht, kwetsbaar en stoer. Ik wist dat ik daar op door wilde. Zo is voor mij de Werkplaats ontstaan. Ik kan er leiden en begeleiden en weer doorgeven wat ik andere mannen ook zo gun: een plek om jezelf te ontdekken. 

In organisaties wel ik onder mijn eigen naam: Eddy Lassche

Meer weten over Eddy ?

Jos van Jaarsveld

Coach

Mijn naam is Jos van Jaarsveld, geboren in 1963 in de provincie Utrecht als jongste uit een groot boerengezin. Ik ben vader van twee zonen en woon in Utrecht met Yol met wie ik al heel lang gelukkig ben. Ik werk als team- en organisatiecoach in diverse organisaties. Sinds 12 jaar doe ik dat als zelfstandige.  

Ik ben zelf al ruim 5 jaar lid van een mannengroep. Wat me daarin zo aantrekt en aanspreekt  is het kunnen delen van zaken die ik tegen kom als man. Bijvoorbeeld op thema’s als me eenzaam voelen, het meer delen van emoties en mijn moeite met onderlinge strijd. Thema's die ik al tegenkwam aan de eettafel van mijn gezin van herkomst en die zich nu ook nog met regelmaat aandienen. Nog vaak worstel ik met de vraag: Wat is nu toch mijn plek? Hoe wordt ik gezien?  Gelukkig ontstaat er steeds meer ruimte om daar op mijn manier mee om te gaan. 

Binnen de Werkplaats ben ik daar ook op gericht: zorgen dat iedereen zich thuisvoelt! Dat er voor iedereen een plek aan de tafel is.  

Meer weten over Jos? 

Hans Joosten

Coach

Mijn naam is Hans Joosten. Ik kom uit Leeuwarden waar ik in de zomer van 1965 geboren ben. Ik ben vader van de studerende tweeling Max en Iris en woon in Den Haag op mijzelf. 

Ik kom van KPMG en sinds de zomer van 2017 werk ik als zelfstandig adviseur en coach in veranderingstrajecten voor individuen, teams en organisaties.

Ik ben opgegroeid in een gezin met veel vrouwenenergie: twee oudere zussen en een afwezige vader. Het heeft me daarom ontbroken aan een krachtige mannenfiguur waarmee ik mij kon identificeren. Dit realiseerde ik mij vól toen mijn zoon Max behoefte had aan een vader en ik voor mijn gevoel hem dat niet kon geven. Ik ervaarde dat ik eigenlijk al meerdere jaren aan het “zwemmen” was. Dit was voor mij het moment om in de veiligheid en vanuit broederschap te gaan werken aan mijzelf. Binnen de werkplaats breng ik o.a. lichtheid en plezier en heb ik oog voor de wat stillere mannen. 

Meer weten over Hans?