Twee daagse training MANNENKRACHT - 6 en 7 mei aanstaande (2022)


Kom en doe mee!

In deze training willen we mannen laten kennismaken met mannenwerk. En met onze manier van werken met mannen vanuit de Werkplaats. Al vijf jaar creëren we ontmoetingen met en tussen mannen om samen onze eigen thema’s te onderzoeken. In kracht en kwetsbaarheid, serieus en onderhoudend, intens en speels, binnen en buiten, met hoofd, hart en mannen.

Wij mannen zijn tot zoveel moois in staat als we ons verbonden weten met onszelf, ons verlangen, onze omgeving en met andere mannen. Er zijn nu eenmaal zaken als man die je NIET van een vrouw leert. En natuurlijk houden we van vrouwen, als moeder, als partner, als dochter of vriendin.

Maar mannen hebben mannen nodig - om man te zijn. Om te schuilen en te begrenzen, voor steun en voor confrontatie, om te leren en om bij te rusten. Dus meld je aan.

Wat kun je verwachten?

We gaan twee dagen de diepte in over mannenwerk, We delen verhalen rond het vuur, we gaan werken met de vier mannelijke archetypes, we verdiepen ons in hoe mannen zich binden - of juist niet, we laten jullie lachen en misschien huilen. En we laten je bovenal voelen en ervaren hoe heerlijk het is om MAN te zijn als je je volle potentie kunt inzetten. In een veilige setting met veel buitenwerk en goed eten.

We werken twee dagen vanuit de Vredehof in Groenekan. Een fijne plek waar we vuurtjes kunnen maken, buiten in de natuur kunnen zijn en ook kunnen schuilen en werken in de verbouwde werkschuur die is ingericht als trainingsruimte.

Datum en tijd: vrijdag 6 en zaterdag 7 mei 2022. Tijdstippen: 0930-1730 (om en nabij)

Locatie: Vredehof te Groenekan. Nieuwe Weteringeweg 93. Nabij Utrecht.

Kosten: €295,- (ex btw) voor twee dagen werken en trainen inclusief eten en drinken.

Begeleiders die twee dagen zijn:

Jos van Jaarsveld - jos@werkplaatsvoormannen.nl - 06.30858518

Eddy Lassche - eddy@werkplaatsvoormannen.nl - 06.51339077

Stuur hen een mail of app of bel voor vragen en voor je aanmelding!

Zet deze stap - je wilt het al langer. En zo’n introductie twee daagse geeft je een mooi beeld en zet zaken in beweging. Wie weet wil je daarna definitief instappen in een van onze groepen. Vanaf oktober dit jaar is er weer plek.

We mikken of groep van zo’n acht mannen. Ondergrens is vijf mannen. Misschien heb je een vriend, broer of buurman die je wilt interesseren. Doe dat gerust.