Introductiedag Werkplaats voor Mannen - 16 juni 2023

Introductiedag voor nieuwe mannen
Tijdens deze dag willen we mannen laten kennismaken met mannenwerk. En met onze manier van werken met mannen vanuit de Werkplaats. Al meer dan vijf jaar creëren we ontmoetingen met en tussen mannen om samen onze eigen thema’s te onderzoeken. In kracht en kwetsbaarheid, serieus en onderhoudend, intens en speels, binnen en buiten, met hoofd, hart en mannen.

Waarom deelnemen?

Wij mannen zijn tot zoveel moois in staat als we ons verbonden weten met onszelf, ons verlangen, onze omgeving en met andere mannen. Er zijn nu eenmaal zaken als man die je NIET van een vrouw leert. En natuurlijk houden we van vrouwen, als moeder, als partner, als dochter of vriendin.

Maar mannen hebben mannen nodig - om man te zijn. Om te schuilen en te begrenzen, voor steun en voor confrontatie, om te leren en om bij te rusten. Dus meld je aan.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de introductiedag maak je kennis met hoe wij werken en wat de Werkplaats voor Mannen voor je kan betekenen. We delen verhalen rond het vuur en verdiepen ons in hoe mannen zich binden - of juist niet. In een veilige omgezing laten we je bovenal voelen en ervaren hoe heerlijk het is om MAN te zijn als je je volle potentie kunt inzetten. We eindigen de dag met een drankje rond het vuur.

Praktisch

Locatie: We werken vanuit de Vredehof Nieuwe Weteringseweg 93 te Groenekan (nabij Utrecht). Een fijne plek waar we vuurtjes kunnen maken, buiten in de natuur kunnen zijn en ook kunnen schuilen en werken in de verbouwde werkschuur die is ingericht als trainingsruimte.

Datum en tijd: vrijdag 16 juni 2023. Tijdstippen: inloop vanaf 09.00u. start om 09.30u- en einde om en nabij 17.30u

Kosten: €125,- exclusief BTW inclusief lunch en drinken.

Begeleiders:

Jos van Jaarsveld - jos@werkplaatsvoormannen.nl - 06.30858518

Eddy Lassche - eddy@werkplaatsvoormannen.nl - 06.51339077

Hans Joosten- hans@werkplaatsvoormannen.nl - 06.30371468

Stuur ons een mail of app of bel voor vragen en voor je aanmelding!

Dus:

Zet deze stap - je wilt het al langer. Zo’n introductiedag geeft je een mooi beeld en zet zaken in beweging. Wie weet wil je daarna definitief instappen in een van onze groepen. Vanaf oktober 2023 is er weer plek.

PS: Voor de introductiedag mikken we op een groep van zo’n acht mannen. Ondergrens is vijf mannen. Misschien heb je een vriend, broer of buurman die je wilt interesseren. Doe dat gerust.