Jos van Jaarsveld

Als jongste van 6 broers ben ik opgegroeid in een gezin met veel mannen. Ik heb daar veel baat gehad: mijn niet-zeuren-mentaliteit en doorzettingsvermogen komen er onder andere vandaan. Maar ik ken ook thema’s als de eenzame strijd en het moeilijk laten zien tonen van kwetsbaarheid die me soms dwars kunnen zitten. 

Jaren gelden werd ik met Eddy en Hans lid van een mannengroep om thema’s zoals strijd, eenzaamheid en kwetsbaarheid een plek te geven in mijn leven als man. Deze mannengroep brengt me het delen van en experimenteren met deze thema’s. Het levert mij nieuwe ervaringen op in het verbinden met mannen. En het geeft me plezier en broederschap.

Wat ik met de Werkplaats voor Mannen wil creëren is een plek waar mannen vanuit hun kracht en kwetsbaarheid contact kunnen maken met andere mannen. Zodat zij een betere verbinding kunnen maken en houden in hun werk, familie en in de sport- of vriendenkring. Een ontmoeting waar fun en werk samen gaan. Waar je samen met anderen aan je eigen mannelijk potentieel en leiderschap werkt. En bovenal vind ik het leuk, verdiepend en leerzaam om samen met Hans en Eddy de Werkplaats voor Mannen te organiseren en te begeleiden.

De Werkplaats voor Mannen ligt voor mij in het verlengde van mijn werk als organisatie-coach. Ik ben eigenaar van de Werkplaats voor leiderschap. Een organisatie die gericht is op het versterken van natuurlijk leiderschap van managers en medewerkers onder het motto: eenvoud van binnenuit.

www.werkplaatsvoorleiderschap.nl

t: 06-3085 8518